koko crunch percuma cd games!!

Sunday, April 3, 2011

time shoping2 barang dapur tadi, aku ternampak la sekotak bijirin sarapan berkhasiat nih. memang aku suka makan pon tiap2 pagi. tiba2..jeng jeng jeng..aku baca kat kotak tuh, tertera tulisan 'percuma cd games'. aku pon teros mencapai kotak tuh dan membayar kat kesyer (cashier) tuh.
hehe..inilah kotak bijirin yang aku maksudkan tadi. jadilah koko crunch! bukan ape, sekali sekala jadi budak2 nih best jugak. cam hepi je. game yang dia bagi tu pon budak2 punye je daa.

antara games yang terdapat dalam cd tuh

so kalo korang rasa bosan2 ke, tataw nak watpe sangat da. dapatkan koko crunch di kedai2 berhampiran anda dan bermainlah game ini sepuasnya!! (buat promotion macam best sangat tuh game ni =p)

7 comments:

kumfye said...

i like your blog header...thats been a long time i never eat coco crunch ad!

zac zirwan said...

thanks kumfye..eat coco crunch and be healthy! =p

Nava.K said...

coco crunch is so healthy, great for breakfast.

zac zirwan said...

haha..make ur day delicious!!

aiza papaya said...

hahaa..game tu pon layan??

zac zirwan said...

game tuh best sgt kot..siang mlm layan..

dwi said...

hy add me facebook dwi semakin sukses ya!

Post a Comment