kenapa dengan pipi aku nih??

Wednesday, April 13, 2011

situasi di tempat keje:-

aku berjalan masok ke tempat keje seperti biasa..


A: weh awat ngan pipi hang? kena tumbok ka?


B: hang cemolot (cium mulut) ngan awek mana semalam sampai jadi camnih?


aku: terima tohmahan2 dengan redha..


flashback sebelum itu, sewaktu aku baru bangun tido. terlihat di cermin. aargghh..awat muka aku tak simetri!! sebelah pipi ku bengkak! ni gara2 sakit gigi semalam la nih.


aku teros melangkah longlai untuk membuat medical checkup. kot2 boleh dapat cuti best jugak nih.

Dr S: tulah hang. len kali kalo nak cium, check dulu awek tu dah gosok gigi ke belom.
(lalu memberi prescription ubat kat aku)

aku: hampeh betoi!!takpa2..naseb baek member..

aku pon kena la makan ubat2 nih bagi abes dulu. once swelling kat pipi ni dah surut, baru la boleh pi check kat dentist nak tampal ke cabut ke. adoyai..ni seram sejuk ni nak pi jumpa dentist. so next entry maybe aku kat klinik gigi la kot..huhu..cepat la baek wahai gigi!

(tapi tengok2 balek kat cermin, kiut plak aku ada tembam kat pipi ni,,hahaaa)

4 comments:

aiza papaya said...

aik??..sakit gg smlm?biaq bebenor~hahaa..
snoopy cium kot..zz..=p

Fitrihadi said...

pipi tembam ar comey, bro hehehe

no_answer said...

wakaka .
best kan ?

Anisah Zahorin said...

wakaka..memg mcm cute sikit..da tembam! huahuahua~

Post a Comment